HOEFLON COMPACTKRAAN HUREN

Moet u in een krappe ruimte lasten verzetten? Dan is een Hoeflon compactkraan huren de oplossing voor u! Wij bezorgen onze Hoeflon minikranen door heel Nederland! Bij ons kunt u kiezen of u een machinist bij de kraan wilt, of dat u de Hoeflon los huurt. We hebben een eigen assortiment Hoeflon compactkranen, bestaand uit de Hoeflon C6. U kunt ons altijd om advies vragen!

Hoeflon c6e compactkraan

De minihijskraan C6e is de alleskunner onder de compactkranen van Hoeflon. Het is een minikraan met een hoge hijscapaciteit van maximaal 3000 kg en een maximale hijshoogte van 17 meter. Een Fly Jib van 4.3 meter is optioneel verkrijgbaar. Door de verdraaibare stempelpoten staat de kraan altijd in optimale stabiele positie. Deze kraan kan meer tillen dan zijn eigen gewicht en is daarom uniek in zijn soort. De kraan is uitermate geschikt voor het plaatsen van glas en het nauwkeurig op positie brengen van stalen balken.

+ Hijshoogte tot 17 meter

+ Past door iedere deur, dus komt overal

+ Makkelijk transporteerbaar

+ Met zelfdenkende software

+ 100% elektrisch 

Nog vragen over het huren van een compactkraan?

Heeft u nog vragen over het huren van een Hoeflon compactkraan? Laat het ons weten! Vul vrijblijvend het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug. Hoogwerker verhuur jeroen bv is uw partner voor het huren van Hoeflon compactkranen.

Voeg je header hier toe